Beaujolais en derde Runningpointcross

Komende zaterdag staat de derde cross van het RunningPointcircuit in de Broekpolder op het programma. Start van de lange cross (9 km) is om 13.30u en van de korte (4,5 km) om 13.15u. Gezien de voorspelde regenhoeveelheden voor deze week mag, in tegenstelling tot de eerste twee wedstrijden, gerekend worden op een modderige en plassenrijke veldloop. Komt het meemaken of zien!
De week erna volgt op zondag de derde AVW-cross waarover volgende week meer. Verder vooruitkijkend kan gemeld worden dat de inschrijving voor de Ruitenburg Halve van 17 januari 2016 van start is gegaan. Het is het jaarlijkse sportieve hoogtepunt van AVW waarbij bijna de helft van de vereniging als vrijwilliger actief is. De link naar de voorinschrijving staat bovenaan op de homepage.

Afgelopen zondag stonden in Nijmegen 9 clubgenoten aan de start voor de 32e  Zevenheuvelenloop Op dit massale loopevenement over 15 km starten elk jaar op de Groesbeekseweg bijna 30.000  deelnemers die via een zandlopermethode groep voor groep van start gaan. Dat heeft tot gevolg dat de latere starters pas van start gaan als de eerste lopers al lang gefinisht zijn. Voorafgaande aan de start werd ook hier een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. De regen was op dat moment gelukkig opgehouden maar de harde zuidwestenwind maakte er toch een pittige herfstachtige wedstrijd van in een prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving. Uitslagen van de AVW’ers staan hier onder.

Tenslotte nog even aandacht voor de traditionele activiteit die donderdag 19 november in het AVW-clubgebouw gaat plaatsvinden. Dat is namelijk de derde donderdag in de maand november, oftewel tijd voor de nieuwe Beaujolais! Na de trainingsavond zal de kantine in Franse sferen zijn gehuld en kan naast de drank een lichte maaltijd worden genuttigd. Allemaal blijven hangen dus na afloop en genieten van wat Jan Janssen, Jacques Oostdijk en Leen van Vlaardingen u voorschotelen!

Uitslagen Zevenheuvelenloop Nijmegen 15 november
15 km:
Wouter van Rossum 1:07:25
Peter Noordam 1:07:35
Edwin Vijverberg 1:14:33 
Rik van der Have 1:14:54 
Martin Bot 1:15:54 
Chris Dijkstra 1:18:40 
Frank van Roon 1:20:26 
Annemarie Dijksman-Paalvast 1:20:59 
Clara Jol 1:25:25