Piepschuimlogo.nl nieuwe sponsor van AVW-crosscircuit

Het bestuur van AV Waterweg is verheugd te kunnen mededelen dat woensdagavond 24 augustus een 3-jarig sponsor contract is getekend met Henno Jacques, directeur van Piepschuimlogo.nl. Hierdoor zullen de komende jaren de AV Waterweg crossen gelopen worden onder de naam Piepschuimlogo-crosscircuit
Henno Jacques is een enthousiast lid van AV Waterweg die op deze manier de vereniging in staat stelt de komende jaren de bekende crossen op een professionele manier te organiseren.
De samenwerking is er op gericht de naamsbekendheid van zowel AV Waterweg als Piepschuimlogo.nl in de regio te vergroten en mede daardoor het aantal deelnemers aan het crosscircuit te verhogen.

Tekst onder foto

Afgelopen weekend werden bij AV Waterweg twee andere evenementen georganiseerd, die beide mooi weer en enthousiaste deelnemers troffen.
Op zaterdag waagden 25 hardlopers zich aan de combinatie lopen - fietsen - lopen, beter bekend onder de naam Run Bike Run. Naast veel zon was er ook veel wind uit het noordoosten wat vooral het fietsen lastig maakte. Het recreatieve aspect stond deze dag voorop wat zich uitte in het geringe aantal racefietsen en een sfeervolle borrel na afloop in en rondom de kantine.
Zondag volgde de Kids en Fun Run in het kader van het goede doel de Alpentocht, die op 24 september wordt georganiseerd om geld op te halen voor het onderzoek naar alvleesklierkanker. In totaal bracht dit initiatief van AVW-lid Marja Zwijnenburg zo'n 50 lopers op de been waarvan de jeugdigen 1 km op de baan liepen en de ouderen 5 km door de Oranjepolder.
Het evenement leverde bijna 400 euro op plus een positieve impuls voor de plaatselijke atletiek!

Komende zondag (4 september) gaat in Pijnacker het Agium halve marathoncircuit van start, bestaande uit een zestal halve marathons. Voor het eerst is de halve marathon van Oostland toegevoegd aan dit circuit, dat al een paar jaar onder een andere naam wordt gelopen. Er kunnen dus punten worden verdiend, die gecorrigeerd worden naar de leeftijden van de deelnemers, zodat iedereen kans heeft om hoog in het cicuit te eindigen
Zie voor nadere informatie voorlopig de site van Olympus '70.
De tweede wedstrijd is de EasyRun in Monster op zaterdag 19 november. Voor deze loop geldt een aangepaste puntentelling i.v.m. de zwaarte van de loop.