Westlands Mooiste laatste loop in Westlands circuit

Zoals vorige week al gemeld kan komend weekend aan verschillende lopen in de regio worden deelgenomen.
Op zaterdag 24 september gaat tegelijkertijd het van Buuren circuit 2016/2017 van start met de Keukencentrum Tielemanloop in Sommelsdijk (10 km) en eindigt het Westlandse Agium Runcircuit met Westlands Mooiste in ’s-Gravenzande(10 EM). Start van de eerste wedstrijd is om 13.00 uur en van de tweede om 14.30 uur. 
Het Agium Runcircuit kent dit jaar een spannende ontknoping met nog 3 kanshebbers voor de eindoverwinning: Michael Gebrehiwet (AV Sparta), Erwin Sparreboom (Olympus '70) en clubgenoot Gerard de Lange kunnen zaterdag alle 3 nog hun slag slaan! Klik hier voor de laatste tussenstand.

havenloop 2015


Zondag 25 september zal wederom de Maassluise Havenloop worden georganiseerd.
Deze recreatieve wedstrijd start op de Markt en is een onderdeel van de dag van Sport en Bewegen. Iedereen kan meedoen en kiezen uit 1,2 of 3 rondes van 2 km door het centrum van Maassluis. Er is geen inschrijving vooraf en men hoeft dus ook niet aan te geven hoeveel rondes hij/zijn gaat lopen. De start is om 15.00 uur.
Ook voor de jongeren onder de 12 jaar wordt een loop georganiseerd en wel over een afstand van 1 kilometer met start om 14.45 uur. Na het volbrengen hiervan wordt er aan de jongeren een speciale medaille en consumptie aangeboden.
Het parcours is geheel autovrij en deelname is gratis.