Zondag 7 februari eerste AVW-trainingsloop

Enkele lange trainingslopen van 30 km zijn onmisbaar wanneer je een marathon goed wilt volbrengen en gaan het snelst voorbij wanneer dat in groepsverband gebeurt.
Daarom gaat op zondag 7 februari om 11 uur bij AV Waterweg weer de reeks bekende marathontrainingslopen van start ter voorbereiding op de Rotterdammarathon van zondag 10 april.
Er kan gekozen worden uit 1 tot 5 rondjes van 6 km, waarbij het tempo zal worden aangegeven door clublopers, variërend van 4.30 tot 6.30 min/km. Het parcours voert in een soort van vierkant over de Oranjedijk, de Korte Kruisweg, de Lange Kruisweg, de Schenkeldijk en het fietspad langs de Albert Schweitzerdreef. Verzorging met water en thee is aanwezig bij het start- en finishpunt. Ook is het mogelijk om daar eigen drank neer te zetten.
De reeks bestaat uit drie lopen met 28 februari en 20 maart als andere data. Op de flyers die tijdens de Ruitenburg Halve zijn uitgereikt staan per abuis andere data. De lopen volgen elkaar dus telkens na 3 weken op!


Op maandag 8 februari (aanvang 20:00), vindt er in het clubgebouw een speciale ledenvergadering plaats. Het bestuur is een nieuw beleidsplan (2016-2020) voor de vereniging aan het voorbereiden dat op de Algemene Ledenvergadering in april voorgesteld zal worden. Een beleidsplan zet in grote lijnen de doelstellingen en plannen voor de komende jaren uiteen en beschrijft de bijbehorende middelen en organisatorische structuur. Het bestuur hoopt hierbij op de inbreng van de leden. Wil je een bijdrage leveren aan dit beleidsplan, heb je ideeën, of hoor je graag wat de plannen zijn, dan hopen we je op 8 februari te zien. Voor het bestuur is het fijn om te weten hoeveel leden er ongeveer komen dus laat het even weten aan José Jans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ter voorbereiding op deze vergadering zal het bestuur een eerste concept schrijven dat als uitgangspunt van de discussie kan dienen. Dit discussiestuk is vanaf 26 januari beschikbaar in de kantine of digitaal als je een mailtje stuurt naar hetzelfde mailadres als hierboven genoemd.